・
前回
・
レシピ
今回は3号バットで2倍量。
170度40分。これ最高!
For the bottom layer
・2/3 cup butter melted 150g→600g
・2/3 cup. brown sugar 133g→532g
・1 cup flour 130g→520g
・4 Tbsp cocoa 24g→96g
・1 tsp vanilla extract 小さじ1→小さじ4
・1 extra large egg (or 1 1/2 medium) 1個→4個
For the coconut layer
・1 can sweetened condensed milk 1個→4個
・2 cups dried coconut 160g→640g
・1 tsp vanilla extract 小さじ1→小さじ4
For the chocolate frosting
・2 cups icing sugar ( powdered sugar) 200g→800g
・3 tbsp cocoa 18g→72g
・1 tsp vanilla 小さじ1→小さじ4
・2 or 3 tbsp milk 30-45ml→120-180ml
・1/4 cup butter 56g→224g
人気ブログランキングへ